Voor de deelnemers:

De organisatie voorziet verschillende douche- en omkleedruimtes, alsook toiletmogelijkheden. Er is geen bewaakte bagageruimte. U kunt op eigen risico materiaal achterlaten in de kleedkamers.

Inschrijven doe je best op voorhand, dit kan via deze website tot 13/08/2018. De dag zelf kun je je ter plaatse nog inschrijven, en dit vanaf 12u tot ten laatste 15u30.

Er is een vrije start vanaf 13u en er kan gelopen of gewandeld worden tot ten laatste 17u.

Na de aankomst wordt er een tombola voorzien met verschillende waardevolle prijzen. Om aanspraak te maken op de prijzen, is aanwezigheid wel verplicht.

Deelnameprijs:                          

Volwassenen -16 jarigen   
Vooraf     
9€ 5€
Dag zelf 
11€ 7€

Locatie:

Alles speelt zich af op en rond het sportcentrum Benny Vansteelant. Start en aankomst van de rondes zijn aan het stadion zelf. Wij voorzien een cafetaria, net als verschillende gezellige terrassen, waar men voor, tijdens en na de Kwaremont Run for Fun, kan genieten van deugddoende verfrissingen of broodnodige versnaperingen.

Voor de kinderen voorzien we een springkasteel. Daar kunnen ze, mochten ze nog niet moe zijn van het lopen of wandelen, zich naar hartelust uitleven.

De ronde: 

Iedere ronde bedraagt ongeveer 1,8km, met waterbevoorrading. Per ronde ontvang je op het einde een token. Per inschrijving worden maximaal 8 flesjes meegegeven (Kwaremont of frisdrank). Deze kan je de dag zelf bekomen door je borstnummer samen met je tokens af te geven aan de daarvoor voorziene stand.

Details van het parcours en een plattegrond van de omgeving vind je terug onder parcours.

Parking:

Er is in de buurt ruime parkeergelegenheid en fietsenstallingen.

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.